Suomen keskusta katsokaa peiliin

 

Poliitikkoja pidetään kansan keskudessa kaksinaamaisina ja epäluotettavina takinkääntäjinä. Viimeaikaista keskustelua seuranneiden lienee helppo väittämään yhtyä.

 

 Keskustapuoluetta ei turhaan olla pidetty takinkääntäjien peilikuvana. Kepu pettää aina – termi ei todellakaan ole tuulesta temmattu. Uskallan väittää Keskustapuolueen olevan yksi merkittävimmistä toimijoista joiden ansioista kansalaiset ovat menettäneet uskonsa politiikkaan ja politiikoihin. Herätys hyvät ihmiset!

 

Kuntaliitoksemme oli keskustalaisten suhmuroima prosessi. Kertoman mukaan asia rynnittiin läpi mitä erikoisimmin keinoin. Kaikki keinot olivat käytössä ja mikään ei ollut pyhää kuntaliitoksen läpiviennissä. Itse kuntaliitokseen en ota nyt kantaa vaan takinkääntöön .

 

Nyt Keskustapuolueen edustajien toiminta kuntaliitoskeskustelussa on enemmän kuin mainittua takinkääntöä. Valtakunnan tasolla Kepu on vastustamassa kuntaliitoksia, samoin paikalliset kepulaiset itkevät kaatunutta maitoa. Vingutaan ja vikistään että tuli tehtyä huono kauppa. Selkäänne (kuvainnollisesti) sietäisitte, Kepu itse kuntaliitos-ajatuksen on alunperin aloittanut jos se on jo päässyt joltain unohtumaan.

 

Kovimmasta päästä Varpaisjäven kepuvaikuttajia,  loikkasi  toiseen ryhmään koska tietää vaaleissa kepun saavan selkäänsä. Ei riittänyt takin kääntö, loikata piti vastuuta pakoon, omat pettäen. Kyllä kuntalaisten luulisi kuitenkin näin läpinäkyvän toiminnan tunnistavan.  Osa kepulaisista sentään ymmärsi suosiolla jäädä pois leikistä, kantaen vastuunsa tekosistaan.

 

Nyt mielestäni olisi kuitenkin aika katsoa eteenpäin, valita uutta virtaa vallan kahvaan, ja ennen kaikkea saada poliitikkoja joilla on taitota selkärankaa kantaa vastuunsa tekosistaan ja lupauksistaan, tehden samalla asioita aidosti kuntalaisten parhaaksi.

 


Uskalla voittaa vaalit, nyt äänestetään kuntamme tulevaisuudesta.

 

Harri Väänänen 136

Perussuomalaiset